Goed verzekerd

Onafhankelijk advies 
Wij werken vanuit een onafhankelijke positie samen met een groot aantal verzekeraars. Daarnaast bieden we via serviceproviders zoals Voogd, VCN en Voogd andere verzekeraars aan, ook als we geen rechtstreekse aanstelling hebben (enige uitzondering zijn verzekeraars die hun verzekeringen alleen via internet aanbieden). Via de assurantiebeurs kunnen we complexe risico’s in verzekering geven. Zo vinden we altijd een passende oplossing voor het afdekken van jouw risico’s.

Wat kun je van ons verwachten?
Je kunt rekenen op een totaaladvies van onze verzekeringsadviseurs. Een verzekering staat namelijk niet op zich, maar maakt deel uit van een totaalplaatje. Zo weet je zeker dat er geen overlappingen in zitten en je dubbel verzekerd bent, maar ook dat je nergens dekking mist.

Verzekeringen groeien mee met je leven
Jouw leven verandert en bij ons veranderen verzekeringen haast automatisch met je mee. Deze moeten immers continu passende dekking bieden. Voor ons is dat een kwestie van vinger aan pols houden, jou advies geven en verzekeringen desgewenst aanpassen. Zo weet je zeker dat ze altijd up-to-date zijn. Denk bij veranderingen aan levensgebeurtenissen als:
  • Een huwelijk of juist een scheiding
  • Overlijden van een partner
  • Arbeidsongeschikt of werkloos raken
  • De geboorte van een kind of kinderen die de deur uit gaan
  • Een huis kopen en het verhuizen naar een ander huis
  • Kinderen die gaan studeren
  • Pensionering

Wij vertellen jou graag hoe deze zogenaamde ‘life events’ jou financieel kunnen raken en hoe wij daarbij aan jouw zijde staan.

Up-to-date met onze service abonnement
Jouw leven verandert. En verzekeringen veranderen met je mee. Denk bijvoorbeeld aan wijzigingen in jouw gezinssituatie, nieuwe aankopen of zonnepanelen op je woning. Allemaal veranderingen die niet zo maar standaard zijn verzekerd. Voor een vast bedrag per maand ben je met ons Serviceabonnement verzekerd van up-to-date polissen. Jaarlijks nemen wij contact met je op en zorgen wij op de hoogte zijn van jouw veranderingen en passen het verzekeringspakket hierop aan.
 
Cookie instellingen