Zorgeloos genieten

Je financiële situatie goed op orde hebben, geeft rust en ruimte om te kunnen leven. Ook als je ziek wordt of straks na je pensioen. Hoe krijg én houd jij deze zaken op orde? Niet iedereen duikt even graag in de papieren om het te regelen. Je besteedt jouw vrije tijd waarschijnlijk liever aan jouw gezin, de sportschool of een avondje uit. Je kunt jouw financiële zaken met een gerust hart aan ons over laten.

Zorgeloos genieten van je leven creeër je door inzicht in je financiele zaken. Samen maken we een plan om ervoor te zorgen dat je zorgeloos kan blijven genieten van je leven en weet waar je aan toe bent.

 

Ik wil zorgeloos genieten, wat moet ik daarvoor doen?

Logisch dat je je geen zorgen wilt maken over later. Wij kunnen de toekomst niet voorspellen, maar wél helpen met inzicht en het financieel zo goed mogelijk te regelen.

Pensioen:  Weet jij of je op je 67e voldoende pensioen hebt opgebouwd? Of wil je misschien eerder stoppen en weten wat dat financieel betekent? Twee van de vele vragen waarbij we je graag helpen.

Arbeidsongeschiktheid:  Door een ongeval of ziekte kun je mogelijk nooit meer werken. Wat betekent dat financieel en wat kan je vooraf regelen, mocht het je overkomen?

Overlijden:  Hoewel je er liever niet aan denkt, is het wel verstandig om dat te doen. Wat als ik vroegtijdig kom te overlijden? Natuurlijk wil je dat jouw dierbaren zich dan financieel geen zorgen hoeven te maken.

 

Cookie instellingen